Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a drtheiss.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Lándzsás védelem az őszi-téli megfázásos időszakban

Évről évre úgy érezzük, nincs menekvés, óhatatlanul megjelennek a kellemetlen tünetek, a légutak nyálkahártyáinak duzzanata, a torokfájás, láz és a köhögés. Persze minden őszi-téli időszak új reménnyel indul, abban bízunk, hogy ebben az évben majdcsak elkerülnek bennünket és főként a gyerekeinket a vírusok és a baktériumok.

Ha a megelőzésről megfeledkeztünk vagy a bevetett védelmi praktikáink ellenére is megbetegszünk, még mindig nem kell kétségbe esnünk és nem kell azonnal az antibiotikumokhoz nyúlni. Azért sem előnyös egy azonnali antibiotikum terápia, mert a légúti megbetegedések nagy százalékát nem a baktériumok, hanem a vírusok okozzák.

Szerencsére, ilyenkor a legtöbb gyakorló anyuka biztonsággal alkalmazza a meghűlés elleni Dr. Theiss készítmények valamelyikét.

A Dr. Theiss Lándzsás útifű Jó éjszakát! nevű készítmény, mint egy jó tündér vigyázza a gyermekek és felnőttek éjszakai nyugalmát. A lándzsás útifű mellett kakukkfűvel, kamillával és citromfűvel készült kombináció. Főként ez utóbbi kivonatnak köszönhetően a termék elősegíti az éjszakai nyugalmat, hozzájárul a pihentető alváshoz. Nem kell nagyon bizonygatni, milyen fontos ez egy fáradt, elcsigázott kisbeteg, sőt a felnőtt számára is. A terméknév ellenére nemcsak éjjel, hanem szükség esetén napközben is alkalmazható. A lándzsás útifű Jó éjszakát! kombináció további nagy előnye, hogy cukormentes, így a gyermekek fogait nem teszi tönkre, és a cukorbetegek is alkalmazhatják.

A lándzsás útifű-kivonat Echinaceával (kasvirág) és C-vitaminnal kiegészített kombinációja is kapható a gyógyszertárakban és a gyógynövényüzletekben. Tartalma révén a jótékony „lándzsás” hatás mellett elősegíti az immunrendszer egészséges működését. Ez a készítmény is cukor- és alkoholmentes. 

A kizárólag „csak” lándzsás útifű-kivonatot tartalmazó folyékony étrend-kiegészítőben a hatóanyag nagyobb mennyiségben van, mint a kombinációkban. Ez a termék nemcsak a megfázás idején, hanem a dohányosok számára is ajánlott, mert már pár napi alkalmazás után csökkenti a reggeli kellemetlen krákogást, köhécselést.

Az őszi-téli megfázásos időszakban érdemes a Dr. Theiss Naturwaren GmbH (Németország) által gyártott valamelyik lándzsás útifű tartalmú készítményt alkalmazni, mert mindhárom étrend-kiegészítő hatékony, biztonságos és jóízű segítség lehet a gyermekeknek (3 éves kortól) és felnőtteknek egyaránt.