Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a drtheiss.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Dr. Theiss-ről

TERMÉSZETES EGÉSZSÉG, TERMÉSZETES GYÓGYULÁS

„Az egészég a lét természetes állapota. A természet az életet egészségesnek alkotja meg, így a világ leglogikusabb dolga, hogy az egészségért a természethez nyúlunk vissza… ”

A Dr. Theiss márka több, mint 40 éves tapasztalatának, német gyártói és klinikai hátterének, kifogástalan minőségének és bizonyított hatékonyságának köszönhetően élen jár a természetes alapú egészségmegőrzésben és gyógyulásban.

Minőségi készítményeihez felhasznált természetes alapanyagai a legmagasabb szakértelemmel és gondossággal kerülnek kiválasztásra, így alkotta meg a Dr. Theiss a lándzsás útifű szirupot is, mely azóta is az eredeti, kategóriaazonosító készítmény a piacon. A márkaportfólió emellett széles tematikus szortimenttel rendelkezik, melyek minden korosztály számára a legmagasabb szinten kínálja a természetes gyógyulás és egészségmegőrzés nélkülözhetetlen kellékeit.

A Dr. Theiss legfontosabb márkaértékei a megbízhatóság, a tapasztalat, a gondviselés, a szakértelem, a precizitás és a hitelesség.

A márka termékei azokat a vásárlókat szeretnék megszólítani, akik tudni szeretnék a megvásárolni kívánt készítményről, hogy természetes alapanyagokat tartalmaz, nem pedig laboratóriumi körülmények között előállított kemikália-koktél. Azokat szeretné termékeivel elérni, akik számára a természetes egészséghez a legmagasabb minőségi elvárások társulnak.

A Dr. Theiss tudja, hogyan használja mindazt, amit a természet adott, a gyógynövények preventív és kezelési célra történő felhasználásában évtizedek óta (nemzetközi szinten is) élenjár. Egyedülálló, német szakmai hátterének és klinikailag igazolt hatékonyságának köszönhetően a Dr. Theiss a természetes egészségmegőrzésben és gyógyulásban az elsőszámú szakértő.

 

DR. THEISS | TERMÉSZETESEN. EGÉSZSÉGESEN.